Nekretnine Krk


Grad Krk
Na jugozapadu otoka Krka nalazi se glavni grad Krk, koji je upravno kao i povijesno sjedište otoka, poznatog po starom gradu i visokim zidinama iz predrimskog doba. Tijekom godina Krk se razvio u poznato turističko središte i izvrsno mjesto za ulaganja u nekretnine. Glavni grad otoka Krka nudi puno vrijednih sadržaja, veliku gastronomsku ponudu, mogućnosti kupovine i mnoštvo događanja. Što se tiče kupnje nekretnina na Krku, s ovom lokacijom ne možete pogriješiti. Kupnja nekretnina u gradu Krku sve je veći trend.

"Šoto vento" (Brzac, Glavotok, Linardići, Pinezići, Skrpčići)

  Zapadni dio otoka, poznat kao Šoto vento, što znači "pod vjetrom", nudi sve prednosti ove orijentacije. Ova strana otoka ima vrlo blagu klimu jer je zaštićena od vjetra, pa je vegetacija netaknuta i nudi prekrasne zelene krajolike. Ovaj dio otoka poznat je po prekrasnim zalascima sunca, predivomn pogledu na more i otok Cres. U Šoto ventu nalaze se sela Brzac, Glavotok, Linardići, Pinezići, Skrpčići, Bajčići, Nenadići, Milohnići, Brusići, Bajčići, Poljice, Žgaljići i Valbiska gdje se nalazi  trajektna veza za otoke Cres i Rab.

 
Prikazano: 1 - 20 od 53 oglas(a)
Stranice: 123
Copyright © 2022. Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.