Nepremičnine Krk

Mesto Krk
Na jugozahodu otoka Krka je glavno mesto Krk, ki je upravno in tudi zgodovinski sedež otoka, znan po starem mestnem jedru in visokem obzidju iz predrimskih časov. Z leti se je Krk razvil v znamenito turistično središče in odličen kraj za naložbe v nepremičnine. Glavno mesto otoka Krka ponuja veliko dragocenih objektov, odlično gastronomsko ponudbo, nakupovalne možnosti in številne prireditve. Ko gre za nakup nepremičnin na Krku, s to lokacijo ne morete zgrešiti. Nakup nepremičnin v mestu Krk je naraščajoč trend.

"Šoto vento" (Brzac, Glavotok, Linardići, Pinezići, Skrpčići)

   Zahodni del otoka, znan kot Šoto vento, kar pomeni "pod vetrom", ponuja vse prednosti te usmeritve. Ta stran otoka ima zelo blago podnebje, ker je zaščitena pred vetrom, zato je vegetacija nedotaknjena in ponuja čudovite zelene pokrajine. Ta del otoka je znan po čudovitih sončnih zahodih, čudovitem pogledu na morje in otok Cres. V Šoto vent se nahajajo vasi Brzac, Glavotok, Linardići, Pinezići, Skrpčići, Bajčići, Nenadići, Milohnići, Brusići, Bajčići, Poljice, Žgaljići in Valbiska, kjer je trajektna povezava z otoki Cres in Rab.

 
Prikaz: 1 - 20 od 44 oglasi
Strani: 123
Avtorske pravice © 2023. Alfa Elmas, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.