Iskanje

Nepremičnine Dobrinj naprodaj (48)

Mesto Dobrinj

Dobrinj je glavno mesto in upravno središče istoimenske občine. Romantično staro mestno jedro je oddaljeno pribl. 2000 metrov nad zalivom Soline, zato Dobrinj ponuja apartmaje, hiše, stanovanja in vile s čudovitim pogledom na zaliv. Čudovit prikaz lokalnega življenja v več kot sto let starih obnovljenih kamnitih hišah. V Dobrinjah se nahajajo lepo adaptirane kamnite hiše, umetniško prenovljene z veliko ljubezni. V Dobrinjah boste našli razkošne kamnite hiše na pobočjih z mogočnim razgledom. Ta lokacija je posebna, saj ponuja čudovit razgled na dolino čez zelene pokrajine in morje v daljavi. Če nameravate kupiti zgodovinsko nepremičnino, vam lahko zelo priporočamo Dobrinj. Odlična izbira za uživanje v turistični sezoni so razkošne vile v Dobrinju z bazenom in jacuzzijem, medtem ko imajo apartmaji balkone in zunanje terase za uživanje v poletnih večerih.

Zaliv Soline - Čižići, Soline, Klimno

V občini Dobrinj se nahaja Uvala Soline, ki je sestavljena iz treh čudovitih naselij, ki se nahajajo neposredno ob morju. Ti kraji se imenujejo Čižići, Soline in Klimno. Čižići so delno usmerjeni proti jugovzhodu, s čudovitim pogledom na zaliv in gore nad mestom Crikvenica. V majhnem pristanišču je več restavracij in barov, plaža pa je vedno čista in dobro vzdrževana. Nepremičnine v Čižićih so večinoma privlačne novogradnje z največ 6 apartmaji ali tradicionalne družinske hiše, nekatere celo iz 19. stoletja. Če želite kupiti apartma v Čižićih, je na voljo široka izbira v ugodnih cenovnih kategorijah. V zalivu se nahaja tudi istoimenski kraj Soline z redkim naravnim fenomenom, na istem mestu je zanimiva plaža s peščenim dnom in jamami z zdravilnim blatom, katerega zdravilnost je prepričala že številne obiskovalce. Zaradi plitve vode, v kateri se lahko kopate v začetku leta, je to že mnoge pritegnilo k nakupu počitniških nepremičnin v Solinah. Z veseljem vam bomo ponudili apartmaje, hiše, luksuzne vile ali apartmaje v Solinah. Tretje mesto v zalivu je Klimno, čudovito majhno ribiško mestece z zahodno orientacijo in najlepšimi sončnimi zahodi. Majhno, romantično pristanišče ponuja priveze, kar je vedno pomembna tema za kupce nepremičnin. Skrb za plovila je organizirana zelo profesionalno. Hiše in apartmaji v Klimnu so večinoma blizu morja in imajo čudovit pogled na zaliv. Nakup hiše in luksuzne vile v Klimnu je dobra odločitev, če iščete manjše kraje z mirno in pozitivno življenjsko filozofijo. Prijazni ljudje in gastronomska ponudba s 5 zvezdicami delajo Klimno posebno.«
Dobrinj, okolica, gradbeno zemljišče z idejno zasnovo in potrebno...
Dobrinj, okolica, gradbeno zemljišče z idejno zasnovo! Gradbeno zemljišče se...
Dobrinj, okolica, gradbeno zemljišče z idejno zasnovo! Gradbeno zemljišče se...
Dobrinj, okolica, v majhnem očarljivem otoškem mestecu se nahaja lepa...
Dobrinj, okolica, ta popolnoma prenovljena kamnita hiša dvojček predstavlja...
Tip nepremičnine
Zemljišče
Lokacija
Dobrinj
Dobrinj, atraktivno gradbeno zemljišče 750 m2, pravilne oblike, idealna...
Dobrinj, okolica, samostojna hiša na mirni lokaciji!! Leta 2016 je bila...
Dobrinj, okolica, dve stari kamniti hiši v nizu za adaptacijo!! Kamnite hiše...
Tip nepremičnine
Apartma
Lokacija
Soline - Dobrinj
Uvala Soline, čudovit apartma s pogledom na morje, v drugem nadstropju...
Avtorske pravice © 2023. Alfa Elmas, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.